Ervaringen Litebit

Beoordeling: 2.6/5 (778 keer gestemd)

Stem nu
LiteGroup B.V.
Stephensonweg 6, 1ste etage
4207HB Gorinchem
info@litebit.eu

Informatie over Litebit

Deel ervaring met Litebit ▽

LiteBit.eu is een online dienst die actief is binnen de digitale valuta. Wat ons uniek maakt is dat wij meerdere digitale valuta zowel inkopen als verkopen en daarbij een geweldige service verlenen. Bij ons kunt u terecht met meerdere betaalopties:

 • iDeal
 • Giropay
 • Mister Cash
 • SOFORT
 • SEPA
 • PostePay
 • MyBank
 • CreditCard
 • CarteBleue

Natuurlijk worden alle bestellingen die u plaatst direct verstuurd en bieden wij een uitstekende service die dag en nacht voor u beschikbaar is. Ook bieden wij het grootste assortiment in Europa aan. Hieronder een opsomming van ons assortiment:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Nederlandse Guldencoin
 • Darkcoin
 • Nxt
 • Dogecoin
 • Xcurrency
 • Peercoin
 • Namecoin
 • Primecoin
 • Quarkcoin
 • Vertcoin
 • Feathercoin
 • Worldcoin
 • Elektronische Florein
 • Blackcoin
 • Vericoin
 • Cloakcoin
 • Megacoin
 • Viacoin
 • Digital Bytes
 • Stealthcoin
 • Sterlingcoin
 • Fibre

LiteBit.eu heeft zich gespecialiseerd in het online betalen waardoor veilige en directe betalingen mogelijk zijn. Ons klantenbestand bewijst dat wij op weg zijn naar een marktleidende positie. Dat motiveert ons om nog harder ons best te doen, om zo de klant de beste diensten aan te kunnen bieden. De klant staat voorop en onze dienstverlening bewijst dat!

Informatie veranderen/aanvullen? Stuur ons een mailtjeErvaringen met Litebit

Deel ervaring met Litebit ▽

Ervaring van Val

Mensen DOE GEEN ZAKEN MET DIT MALAFIDE BEDRIJF. Mijn ervaring is net als dat van de rest van jullie. Het zijn geldgraaiers en ze plukken je kaal. Het verschil in kopen en verkopen is te buitenproportioneel groot. De inkoopprijs stijgt maar als je wilt verkopen dan gaat de prijs soms erg teruglopen... en als dit niet genoeg is... gaan ze.nog extra fees in rekening brengen. Ik wens ze faillisement toe. Wat een oplichters. Ik kan het niet genoeg herhalen.... DOE GEEN ZAKEN MET DEZE LUI


Geschreven op 24 June 2017 om 16:46

Ervaring van Steve

De site staat vol met taalfouten, bijv "Wanneer u betaald met ..". Dat moet echt betaalt met een t zijn (stam + t, remember!). Of er staat "transactie kosten" ipv transactiekosten (zonder spatie). Dat geeft niet veel vetrouwen.. Verder is litebit duur! Wanner ik bij worldcoinindex de prijs van € 2,400.0775 zie staan voor een bitcoin, staat bij litebit de prijs op € 2,513,97. Bij Altcoins is het verschil zo mogelijk nog groter.


Geschreven op 22 June 2017 om 23:11

Ervaring van Niels

Ripples uitverkocht, account aangemaakt en ineens waren er weer Ripples... Iets duurder dan de huidige koers en een kleine vergoeding per transactie. Maar wel makkelijk en snel geregeld. Zeker voor beginners die het als investering gebruiken. Minder geschikt voor snelle handel.


Geschreven op 21 June 2017 om 11:43

Ervaring van J. Berg

Kopen op momenten dat de prijzen hoog zijn is geen probleem. Zijn de prijzen laag dan kan je er niets kopen (of ligt de site eruit) en zijn ze zogenaamd uitverkocht. WIl je munten aan ze verkopen op een duur moment (dat je iets kan verdienen...dan zijn ze ook niet te bereiken. Trap er niet in...hard bewijs heb ik niet...maar het is allemaal te toevallig. Velen zijn op de bekende fora met mij eens. Overigens doet Litebit ook dagen over het behandelen van een eenvoudige vraag of worden betalingen niet uitgekeerd door een 'vormfout', Overigens is Coinbase net zo bagger. Ik denk dat er sprake van 'kartelvorming'is.


Geschreven op 12 June 2017 om 22:13

Ervaring van Florian Felbauer

Regret buying here. Unbearable waiting times. Can't even ask for a refund because the support is slow too. Other sites do it within minutes. Not even a warning about huge waiting times. Once and never again.


Geschreven op 11 June 2017 om 14:22

Ervaring van Martin

Goede klantenservice , ze helpen je goed in het Nederlands en een online wallet met goede grafieken.


Geschreven op 11 June 2017 om 12:27

Ervaring van gamwtismanes sas

Just dont even try to register to their scam site. Just stay away guys. As far as you can. Do not even visit their site. They just dont worth it. I saw all bad reviews for their site but i said lets try them.. So i put 20 euros in order to buy some ripples to test the... And the result.. after few days they just said to me.. you need to verify your bank account... And the way to do that.....?? Simply by sending them again from the same bank account 0,01 euro they said.. (but all banks have minimum transfer 1 euro..). Its not about 1 euro (+1 euro expenses).. its about what is going to happend after that...If someone trys to take from you with tricks even 1 euro.. ...imagine what he will do when he can steal more.... STAY AWAY!!!!!


Geschreven op 9 June 2017 om 19:02

Ervaring van Jac

Ik heb het nu 3 dagen in de gaten gehouden maar dit is een dubieuze site, bij dalingen ligt de site plat of er kan niets gekocht worden. Daarnaast 11% verschil tussen huidige aankoopprijs en verkoopprijs. Het is het maar de vraag in hoeverre de aangekocht coins veilig staan in hun online-portfeuille... NIET AAN BEGINNEN MENSEN!!


Geschreven op 8 June 2017 om 17:02

Ervaring van Maarten

of er zijn geen munten of ze zijn in onderhoud of de site is dicht ivm achterlopen verwerken bestellingen, of... etc er is geen zaken te doen via deze site; de non-opreation uren zijn erg hoog en dat betekent dat je niet kan handelen op een gunstig koersmoment, maar alleen op een ongunstig koersmoment


Geschreven op 7 June 2017 om 09:33

Ervaring van Jac

LET OP HET LIJKT ALLEMAAL MOOIER DAN DE WERKELIJKHEID!!!! Een account gemaakt en maar eens wat gekocht....MAAR het valt mij op dat men naast het berekenen van transactiekosten ook nog eens 10% kosten in rekening brengt. Vergelijk de aankoopprijs en kijk direct in je wallet en klik op verkopen...dan zit er een behoorlijk verschil tussen aankoop en verkoop en 10% is wel erg veel lijkt me. Dus dit dit feest is eenmalig....


Geschreven op 6 June 2017 om 21:53

Ervaring van Erik

Elke keer onderhoud en geen voorraad ripple jammer. Toch maar naar kraken


Geschreven op 6 June 2017 om 11:13

Ervaring van Maarten

de afgelopen acht weken op de voet gevolgd: onderhoud, uitverkocht, "meer dan" structureel, en zeer continue. Het idee van de site is leuk, maar de uitvoering is waardeloos en misschien wel manipulatief er lijkt toch wel verband te zijn met de koersontwikkeling. De zgn "pos" ervaringen hier geven gezien de datum en mijn zeer zeer structurele ervaring te denken


Geschreven op 3 June 2017 om 20:46

Ervaring van peter

vaak onderhoud aan netwerk precies als de coins zakken. begint op te vallen


Geschreven op 2 June 2017 om 13:45

Ervaring van Lulu

MENSEN, koop hier vooral niet je munten. De site is meestal afgesloten wanneer de prijzen stijgen en wanneer je van plan bent om je munten te verkopen en op de verkoop pagina klikt dalen uit het niet alle waardes. KOOP HIER VOORAL NIET


Geschreven op 12 May 2017 om 15:54

Ervaring van nico

Redelijke site, meeste transacties binnen 10 min voltooid. Er was wat drukte op de site begin mei, met wat vertraging als gevolg. Een klein bedrijf als Litebit/2525BV kan ik dat moeilijk aanrekenen. Wel zijn de kosten die ze rekenen relatief hoog. Dat is de prijs die je betaalt voor het gemak. En misschien voor de zekerheid dat een bedrijf met kvk / NL adres niet zomaar rare dingen kan gaan doen. Niet geschikt voor dagelijkse handel, maar goed voor beginners die wat langer op hun coins willen zitten.


Geschreven op 11 May 2017 om 04:18

Ervaring van Chris Vugrinec

Tot nu toe slechte ervaringen. Er wordt niet gecommuniceerd als er iets mis gaat met je transactie, vervolgens moet je er zelf achteraan gaan. Meerdere malen beloven zijn per mail contact met je op te nemen (telefoon doen ze niet aan)....en vervolgens hoor je niks meer. Ik wacht het nog af, maar tot nu toe lijkt het erop alsof ik mijn geld kwijt ben...gelukkig met een klein bedrag begonnen, maar geeft geen vertrouwen naar de toekomst.


Geschreven op 10 May 2017 om 19:49

Ervaring van Nick

Tot nu toe is alles uitverkocht, vrij frustrerend!


Geschreven op 8 May 2017 om 13:07

Ervaring van Thomas

Coins aankopen en verkopen gaat normaal gezien vlot, hun klantenservice beantwoord vragen ook snel. (Binnen de kantooruren en in de week.) De site is duidelijk en overzichtelijk. Maar om onduidelijke redenen plannen zij het onderhoud op hun site overdag. Ook komt het voor dat wallets van coins meerdere dagen in 'onderhoud' staan of dat het aanmaken van een wallet verschillende dagen op zich laat wachten. Dit in combinatie met de bijzonder hoge transactiekosten maakt deze site zéér onaantrekkelijk om op dagelijkse basis te traden.


Geschreven op 3 April 2017 om 12:01

Ervaring van NM Overmeer

Goeie ervaring als nieuwkomer in de Bitcoin. Goed geholpen met al mijn vragen door de klantenservice.


Geschreven op 22 February 2017 om 19:57

Deel uw eigen ervaring met Litebit

(Wordt niet weergegeven)
* Alle velden zijn verplicht

Gerelateerde verkopers

© 2016 Bitcoins kopen - Alle informatie over het kopen van Bitcoins! - Contact: info [a] bitcoins-kopen . info

Back to top