Ervaringen Bitmymoney

Beoordeling: 2.9/5 (141 keer gestemd)

Stem nu
Bitmymoney BV
Olof Palmestraat 6
2616LM Delft
support@bitmymoney.com

Informatie over Bitmymoney

Deel ervaring met Bitmymoney ▽

Bitmymoney BV biedt diensten aan rondom Bitcoin; de nieuwe online valuta. Voor klanten wisselen we euros naar bitcoins en helpen webwinkeliers om bitcoins te accepteren in hun webwinkel.

Informatie veranderen/aanvullen? Stuur ons een mailtjeErvaringen met Bitmymoney

Deel ervaring met Bitmymoney ▽

Ervaring van Jan van den Berge

Snelle en goede service van een betrouwbare partij met een inmiddels jarenlange ervaring in het verkopen, kopen en beheren van Bitcoins.


Geschreven op 28 December 2016 om 15:03

Ervaring van Jan van den Berge

Mijn ervaringen met BitMyMoney zijn bijzonder positief. Ik ken het bedrijf ook persoonlijk en vind het feit dat een groot IT security bedrijf als FoxIT o.a. achter dit bedrijf zit al een reden voor de grote betrouwbaarheid. Ze bieden een online Bitcoin wallet aan waardoor je niet zelf de bitcoins hoeft op te slaan op je computer. Kopen en verkopen gaat heel eenvoudig vanuit de wallet en met de app kun je direct zien wat de status is van je bitcoin rekening. Wil je een Bitcoin verkopen dan gaat dat eenvoduig en je hebt snel je geld weer terug op je bank rekening. Bitmymoney is ook actief met duidelijke en voor iederen te begrijpen Youtube video's en uit ervaring weet ik dat ze altijd bereid zijn meer uitleg te geven wat bitcoin is en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.


Geschreven op 28 December 2016 om 15:02

Deel uw eigen ervaring met Bitmymoney

(Wordt niet weergegeven)
* Alle velden zijn verplicht

Gerelateerde verkopers

© 2016 Bitcoins kopen - Alle informatie over het kopen van Bitcoins! - Contact: info [a] bitcoins-kopen . info

Back to top