Ervaringen Anycoin Direct

Beoordeling: 2.9/5 (299 keer gestemd)

Stem nu
Anycoin Direct
Marshallweg 5
5466AH Veghel
support@anycoin.eu

Informatie over Anycoin Direct

Deel ervaring met Anycoin Direct ▽

Anycoin Direct is een Nederlands bedrijf dat Bitcoin en andere online valuta verkoopt. Anycoin Direct is in april 2013 begonnen onder de naam Bitplaats.

In de zomer van 2014 is Anycoin Direct ("AnycoinDirect.eu") gelanceerd. Anycoin Direct laat zijn gebruikers meer dan alleen Bitcoin kopen, ook andere populaire online valuta zijn nu te koop (zoals Litecoin, Dogecoin). Sinds de lancering van Anycoin Direct is het ook voor heel Europa mogelijk om online valuta direct te kopen, dit wordt mogelijk gemaakt door de directe Europese betaalmethoden (iDEAL, Bancontact, Sofort, Giropay en MyBank) en SEPA bank overschrijvingen.

Het doel van Anycoin Direct is het toegankelijk maken van online valuta zoals Bitcoin. Na een succesvolle betaling worden de Bitcoins direct verstuurd, hierdoor kan een klant binnen 5 minuten beschikken over Bitcoin, terwijl dit bij andere beurzen of handelaren vaak lang duurt en ingewikkeld is.

We beseffen dat mensen vaak niet precies weten hoe Bitcoin werkt, om deze reden biedt Anycoin Direct ook Live Support via chat aan. Hierdoor kan iedereen met een vraag deze direct stellen en ontvangt hier dan ook direct een antwoord op.

Informatie veranderen/aanvullen? Stuur ons een mailtjeErvaringen met Anycoin Direct

Deel ervaring met Anycoin Direct ▽

Ervaring van L.T.M.

Prettige service, gemakkelijk en snel, zo snel zelfs dat het nergens anders sneller gaat.


Geschreven op 5 July 2017 om 13:10

Ervaring van Keith

ETH besteld na een dag nog steeds niet ontvangen in mijn wallet. Geprobeerd klantenservice te bellen en te mailen, geen reacties tot zover, bedrijf komt niet erg betrouwbaar over.


Geschreven op 27 June 2017 om 15:01

Ervaring van Nramaekers

Verkoop hier uw cryptocoins niet! Mijn coins zijn overgemaakt naar hun echter is deze transactie niet door hun voltooid en dus ook nooit uitbetaald. In de blockchain is terug te vinden dat deze wel degelijk is overgemaakt naar hun. Telefonisch contact zoeken heeft hiernaast ook geen zin want deze word simper weg niet beantwoord.


Geschreven op 21 June 2017 om 15:23

Ervaring van Carlo

Waardeloze koer ! bijna 35 % waardevermindering in mijn wallet ! 2 minuten later !


Geschreven op 16 June 2017 om 16:07

Ervaring van M. Middel

Er is iets aan de hand met dit bedrijf!!!!!! OPGEPAST!!!! Heb gisteren voor bijna 1000 euro ethers gekocht, transactie is keurig als "succesvol" in mijn account vermeld, maar met de foutmelding "Your order could not be processed automatically. Please contact our support team". coins zijn niet naar de blockchain verstuurd, GELD IS WEL AFGESCHREVEN!!! Kan gebeuren, maar waar ik nu jeuk van krijg is dat het hele bedrijf niet bereikbaar is en ook niet op mail, sms en telefoon reageerd! NIET BEREIKBAAR!!!!!! Zijn er mensen met vergelijkbare ervaringen??


Geschreven op 16 June 2017 om 13:38

Ervaring van lelieveld

Geen inzicht in kosten. Geen reacties op vragen. Geen snelle transacties. Kortom WAARDELOOS


Geschreven op 6 June 2017 om 23:22

Ervaring van Joost verhagen

Veruit de meest service gerichte provider!! Fatsoenlijk contact via de telefoon en de chat: echt top. Btc en litebit zijn n compleet drama: totaal geen reactie snelheid en volledig onbereikbaar!! Ga zo door mannen !!!!


Geschreven op 2 June 2017 om 20:40

Ervaring van Jos

Geweldig fijne en snell service. Altijd te contacteren en bij vragen of problemen direct geholpen. Dit bedrijf maakt BTC kopen enorm makkelijk!


Geschreven op 28 May 2017 om 12:00

Ervaring van lelieveld

Transactie mislukt. Geld wel afgeschreven middels ideal. Geen contact mogelijk


Geschreven op 27 May 2017 om 12:00

Ervaring van Ferry S

Opgegeven koers klopt niet, je koop voor 30 euro, met 0,30 cent aan kosten, echter ontving ik in mijn wallet na 2 minuten voor 25,20 euro aan ETH. De koersen kloppen van geen kant


Geschreven op 25 May 2017 om 10:15

Ervaring van Mike

Heb mijn coins niet ontvangen.


Geschreven op 22 May 2017 om 00:37

Ervaring van Terry

Het is altijd een fijne en vaak ook persoonlijke ervaring te handelen met Anycoin Direct! Problemen worden opgelost, al is het midden in de nacht. Super!


Geschreven op 7 April 2017 om 17:50

Ervaring van Giel Boes

Fantastische ervaring met het team van Anycoindirect. Snelle service, zeer scherme tarieven en prettig handelssysteem. Bedankt mannen, ga zo door!


Geschreven op 31 October 2016 om 15:55

Ervaring van Dennis

Werkt vlot en overzichtelijk. Direct reactie bij vragen.


Geschreven op 14 March 2016 om 23:03

Ervaring van W. Ver

Snel, betrouwbaar en goed!


Geschreven op 14 March 2016 om 23:02

Ervaring van Julian

Erg goed!


Geschreven op 2 October 2015 om 17:45

Deel uw eigen ervaring met Anycoin Direct

(Wordt niet weergegeven)
* Alle velden zijn verplicht

Gerelateerde verkopers

© 2016 Bitcoins kopen - Alle informatie over het kopen van Bitcoins! - Contact: info [a] bitcoins-kopen . info

Back to top